Το Χαμόγελο Σχέδιο περιλαμβάνει λεύκανση δοντιών;

Σκέφτεστε να ανανεώσετε το χαμόγελο και να εξετάσετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές; Ενώ μερικοί άνθρωποι που θέλουν να ανανεώσουν το χαμόγελό τους ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, δεν το κάνουν όλοι. Αυτό καθιστά καλή ιδέα για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει το χαμόγελό του να κατανοήσει τις διαθέσιμες επιλογές, κάτι που συχνά ξεκινά με ένα αρχικό ραντεβού για συμβουλευτική.

Επιλογή γενικού οδοντιάτρου για αναμόρφωση χαμόγελου

Η επιλογή ενός γενικού οδοντίατρου για την αναμόρφωση του χαμόγελου είναι κάτι που κάνουν τώρα πολλοί οδοντιατρικοί ασθενείς, καθώς πολλοί γενικοί οδοντίατροι προσφέρουν στους ασθενείς τους θεραπείες αναμόρφωσης χαμόγελου. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να βρείτε έναν οδοντίατρο με εμπειρία στην αναμόρφωση του χαμόγελου, καθώς ορισμένες από τις θεραπείες που περιλαμβάνονται μπορεί να είναι μόνιμες και πρέπει να εξεταστούν καλά εκ των προτέρων.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Οδοντιατρική Ένωση, όταν οι ασθενείς αναζητούν νέο οδοντίατρο, αναζητούν περισσότερα από κάποιον για να καθαρίσουν τα δόντια τους. Μερικές συμβουλές για την επιλογή οδοντιάτρου περιλαμβάνουν:

Έλεγχος των διαπιστευτήριών τους.
Ελέγχοντας τις κριτικές τους.
Μάθετε τι είδους οδοντιατρικές υπηρεσίες προσφέρουν.
Ζητώντας από φίλους και συγγενείς τις συστάσεις τους.

Η λεύκανση των δοντιών είναι μια κοινή επιλογή αλλαγής χαμόγελου

Μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές ανανέωσης χαμόγελου είναι η επιλογή να υποβληθείτε σε θεραπείες λεύκανσης δοντιών στο ιατρείο. Παρόλο που υπάρχουν πολλά προϊόντα λεύκανσης δοντιών χωρίς ιατρική συνταγή για να διαλέξετε σήμερα, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να επιλέγουν τη λεύκανση των δοντιών τους από έναν επαγγελματία οδοντίατρο. Η υποβολή θεραπείας λεύκανσης δοντιών υπό τη στενή επίβλεψη επαγγελματία οδοντιάτρου εξασφαλίζει στον ασθενή μια ασφαλή και αποτελεσματική διαδικασία.

Η όλη διαδικασία λεύκανσης διαρκεί από 60 έως 90 λεπτά για να ολοκληρωθεί, πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που πρέπει να αφιερώσετε για επαγγελματικά αποτελέσματα λεύκανσης. Όσον αφορά το πόσο καιρό οι οδοντιατρικοί ασθενείς μπορούν να περιμένουν να διαρκέσουν τα αποτελέσματα λεύκανσης τους, μπορεί να είναι μεταξύ έξι μηνών και δύο ετών. Φυσικά, ο χρόνος εξαρτάται από κάθε ασθενή, καθώς όλοι οι ασθενείς είναι διαφορετικοί, και αν ο ασθενής κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να διατηρήσει το πρόσφατα ασπρισμένο χαμόγελό του όσο πιο λαμπερό γίνεται.

Οι ασθενείς μπορούν να διασφαλίσουν ότι το χαμόγελό τους θα παραμείνει λευκό και λαμπερό για όσο το δυνατόν περισσότερο, συμπεριλαμβανομένης της αποφυγής κατανάλωσης τροφών και ποτών που μπορούν να προκαλέσουν λεκέδες στα δόντια και χρησιμοποιώντας καλαμάκι εάν χρειάζεται να πιουν τον πρωινό τους καφέ. Επιπλέον, εάν οι ασθενείς ξεπλένουν το στόμα τους αμέσως μετά το ποτό ή το φαγητό, πίνουν άφθονο νερό όλη την ημέρα και χρησιμοποιούν μια οδοντόβουρτσα με μαλακές τρίχες και μη λειαντική οδοντόκρεμα.

Έτοιμοι για ένα λευκό, λαμπερό χαμόγελο;

Αποφασίσατε να ανανεώσετε το χαμόγελο; Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να φτιάξουν το χαμόγελό τους στις μέρες μας, καθώς θέλουν το χαμόγελό τους να φαίνεται καλύτερα. Αν και αυτό συχνά περιλαμβάνει ένα πιο λευκό, πιο λαμπερό χαμόγελο, μπορούν επίσης να επιλέξουν να υποβληθούν σε πρόσθετες θεραπείες makeover, επιτρέποντάς τους να σχεδιάσουν ουσιαστικά το χαμόγελό τους. Τώρα που έγινε κατανοητή η διαδικασία λεύκανσης των δοντιών, ο καθένας μπορεί να έχει ένα πιο λευκό, πιο λαμπερό χαμόγελο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.